მენიუ

კონფერენცია თემაზე - „თანამედროვე მიდგომები და გამოწვევები ფიზიკის სწავლებისას“

SANGU-მ ფიზიკის მასწავლებელთა ასოციაციის მიერ ორგანიზებულ ფიზიკის მასწავლებელთა I ეროვნულ კონფერენციას უმასპინძლა

2024 წლის 1 ივნისს, წმ. ანდრიას ქართულმა უნივერსიტეტმა ფიზიკის მასწავლებელთა ასოციაციის მიერ ორგანიზებულ ფიზიკის მასწავლებელთა I ეროვნულ კონფერენციას უმასპინძლა.

კონფერენციის თემა იყო - „თანამედროვე მიდგომები და გამოწვევები ფიზიკის სწავლებისას“.

შეხვედრა გახსნა ასოციაციის ერთ-ერთმა დამფუძნებელმა და კონფერენციის ორგანიზატორმა, SANGU-ს მასწავლებლის მომზადების პროგრამების ხელმძღვანელმა, პროფესორმა ზურაბ ბერიამ.
კონფერენცია, რომელიც მთელი დღის მანძილზე მიმდინარეობდა, პლენარული სესიებისგან, ვორქშოპებისგან და სასტენდო მოხსენებებისგან შედგებოდა. კონფერენციის დასკვნით ნაწილში გამოვლინდნენ საუკეთესო მონაწილეები.
საუკეთესო მოხსენების ავტორი გახდა ინესა ბეჟანოვა; საუკეთესო ვორკშოპის წამყვანები - ანა მგელაძე, მერი თორთლაძე, ნინო ყაზარაშვილი, ნელი ღოლიჯაშვილი; საუკეთესო სასტენდო მომხსენებლები კი ნინო ბურჯალიანი და ნათელა ჩიტრეკაშვილი. კონფერენციაზე ერთ-ერთ მომხსენებლად წარსდგა ამერიკული აკადემიის მასწავლებელი, SANGU-ს მასწავლებლის მომზადების 60-კრედიტიანი პროგრამის ფიზიკის მიმართულების მსმენელი ეკატერინე წულაძე.

კონფერენციის ყველა მონაწილეს და მომხსენებელს გადაეცა სერტიფიკატები და სამახსოვრო საჩუქრები.

კონფერენციის გენერალური სპონსორი იყო წმ. ანდრიას ქართული უნივერსიტეტი • SANGU. ორგანიზატორთა პარტნიორები და მხარდამჭერები იყვნენ: ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტი • Ilia State University; საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი / Georgian Technical University; მასწავლებელთა პროფესიული განვითარების ეროვნული ცენტრი; საბუნებისმეტყველო განათლების კვლევითი ცენტრი SALiS; STEM განათლება - კლუბი "ჩხირკედელა" /TINKERERS;STEM ინოვატორთა ასოციაცია;გამომცემლობა „დიოგენე“ • Diogene Publishers; გამომცემლობა ინტელექტი • Intelekti Publishing; გამომცემლობა საქართველოს მაცნე • Publishing House Sakartvelos Matsne.

გააზიარე

მთარგმნელ-თარჯიმანთა უმაღლესი სკოლა

მეტის ნახვა

სწავლის შეღავათიანი პირობები