მენიუ

“დემოკრატია და თანამედროვე საერთაშორისო გამოწვევები”

I საერთაშორისო სამეცნიერო კონფერენცია - “დემოკრატია და თანამედროვე საერთაშორისო გამოწვევები”

წმ. ანდრიას ქართული უნივერსიტეტის ჰუმანიტარულ მეცნიერებათა და სამართლის სკოლა აცხადებს აბსტრაქტების მიღებას I საერთაშორისო სამეცნიერო კონფერენციისთვის "დემოკრატია და თანამედროვე საერთაშორისო გამოწვევები", რომელიც გაიმართება 2022 წლის 17 დეკემბერს.

კონფერენციის მიზანია წარმოაჩინოს საქართველოსა და მსოფლიოში დემოკრატიული სამყაროს წინაშე არსებული პრობლემები, გამოწვევები და პერსპექტივები, ადამიანის უფლებებისა და თავისუფლების საკითხები, სახელმწიფოსა და ადამიანის ურთიერთმიმართება, რომელიც შესაძლოა წარმოიშვას იდეოლოგიურ, სოციალურ, რელიგიურ თუ ეთნიკურ ნიადაგზე, საერთაშორისო პოლიტიკური წესრიგის ფარგლებში არსებული აქტუალური საკითხები, სახელმწიფოს მმართველობის ფორმების საკითხები, უმცირესობის პრობლემები და სხვა.

კონფერენციის ფარგლებში იმუშავებს ისტორიის, სამართლისა და საერთაშორისო ურთიერთობების სექციები.

კონფერენციაში მონაწილეობის მიღება შეუძლიათ იმ მკვლევრებს, პროფესორებსა და დოქტორანტებს, ვინც დაინტერესებულია მსოფლიო პოლიტიკის აქტუალური საკითხების კვლევით, თანამედროვე მსოფლიოს წინაშე მდგარი გამოწვევების შესწავლით, სამართლისა და ისტორიის საკითხებით.

კონფერენციის სამუშაო ენაა ქართული და ინგლისური.

კონფერენციაში მონაწილეობა უფასოა.

აბსტრაქტების წარდგენის ვადა: 24 ოქტომბერი, 2022;

აბსტრაქტების შერჩევის ვადა: 2022 წლის 31 ოქტომბერი (შერჩეულ ავტორებს ეცნობებათ წერილობით);

კონფერენციაში მონაწილეობის მისაღებად აბსტრაქტები გთხოვთ გამოგზავნოთ ელფოსტაზე: e.tsitsishvili@sangu.edu.ge სათაურით: I “დემოკრატია და თანამედროვე საერთაშორისო გამოწვევები”.

• აბსტრაქტი ქართულ-ინგლისურ ან ინგლისურ ენაზე-300-350 სიტყვა;
  • სტილი-APA;
  • ქაღალდის ზომა-A4;
  • ფონტი- sylfaen;
  • დაშორება-1.5;
  • მარჟები (ზედა, ქვედა, მარცხნივ და მარჯვნივ)-2 სმ;

I International Scientific Conference

"Democracy and Modern International Challenges" December 17, 2022 St. Andrew Georgian University (SANGU) School of Humanities and Law announces the acceptance of abstracts for the I International Scientific Conference "Democracy and Contemporary International Challenges", which will be held on December 16, 2022.

The aim of the conference is to present the problems, challenges and perspectives facing Georgia and the democratic world, human rights and freedoms issues, the relationship between the state and the people, which may arise on ideological, social, religious or ethnic grounds, current issues within the international political order, forms of government Issues, minority problems and more. Sections of history, law and international relations will work within the framework of the conference.

The conference is open to researchers, professors and doctoral students who are interested in researching current world politics, the challenges facing the modern world, law and history.

The working languages ​​of the conference are Georgian and English.

Participation in the conference is free.

Abstract submission deadline: October 24, 2022;

Abstract selection deadline: October 31, 2022 (selected authors will be notified in writing);

To participate in the conference, please send abstracts to the following e-mail:

e.tsitsishvili@sangu.edu.ge with the subject line: I "Democracy and Contemporary

International Challenges"

• Abstract in Georgian-English-300-350 words;
  • Style-APA;
  • Paper size-A4;
  • Font-Sylfaen;
  • Distance-1.5;
  • Margins (top, bottom, left and right)-2 cm;

გააზიარე

მთარგმნელ-თარჯიმანთა უმაღლესი სკოლა

Learn More

სწავლის შეღავათიანი პირობები